Кои сме Ние  & Што ви нудиме

МАНОВ ДОО е компанија која се занимава со трговија со минерални ѓубрива, увоз на сточна храна, земјоделска и шумска механизација.

Градиме одлична соработка и пружаме квалитетни информации на земјоделците преку организација на презентации и давање насоки и совети за употребата на семенски материјал за житарици и вештачко ѓубре 

Најдобри во  областа на Земјоделието

МАНОВ ДОО е компанија која секогаш стои од страна на земјоделците, секогаш е во тесна врска со реалните потреби и предизвици со кои се соочуваат Земјоделците. Располага со модерна и високо развиена Земјоделска механизација.

Обезбедете си механизација од врвни, светско признаени брендови и добијте гаранција и бесплатна испорака од наша страна.

 

 

Најдобри во  областа на Земјоделието

МАНОВ ДОО е компанија која секогаш стои од страна на земјоделците, секогаш е во тесна врска со реалните потреби и предизвици со кои се соочуваат Земјоделците. Располага со модерна и високо развиена Земјоделска механизација.

Обезбедете си механизација од врвни, светско признаени брендови и добијте гаранција и бесплатна испорака од наша страна.

 

 

Дали Знаевте дека:

Манов располага со сопствени возила за транспорт

Уште од формирањето на компанијата па се до денеска МАНОВ ДОО располага со сопствени возила за транспорт. Вршиме транспорт на сите производи од Нашиот асортиман до насекаде низ Македонија и интернационално.

Нуди Гаранција на сите производи

Сите производи со кои располага МАНОВ ДОО се од светски и познати брендови. Она на што ние ставаме акцент е “Квалитет според стандарди“ па според тоа скоро сите производи со кои располагаме подлежат на гаранцја.

Пристапни Цени

“Клиентот е секогаш во право“ е слоган со кој се водиме веќе 30 години и со повеќе од 2900 задоволни клиенти сме лидери на Македонскиот пазар. МАНОВ ДОО секогаш бил и ќе биде од страна на потрошувачите подржувајки ги клиентите со пристапни цени.

Нудиме Логистичка Подршка

Покрај достава на сопствената роба располагаме и со возила за транспорт кои вршат Логистички услуги како во Земјава така и Интернационално (во регионот).

Возила за достава

Квалификувани Работници

Задоволни Клиенти

Производи на располагање

Ви го нудиме најдоброто од:

Земјоделска Механизација

Најмодерната земјоделска механизација по најпристапни цени

Сточна храна

Сточна храна и премикси од реномирани Холандски брендови

Шумска Механизација

Најголем избор на моторни пили и витла

Брашно &

  репро-материјали

Најдоброто брашно за вашето домаќинство